Segona trobada online sobre les pandèmies a la història des d’una nova mirada

El grup Inspiració 2022 organitzarà la segona de les trobades online anomenades “Mirades per Transformar”, el dijous 11 de juny, a les 19 hores. En aquesta ocasió, es farà una mirada a les pandèmies al llarg de la història des d’una nova òptica. En la trobada, hi participaran tres persones des de l’àmbit de la història i les humanitats com són Ramon Serra, historiador i membre d’Inspiració 2022; Francesc Comas, historiador i Oriol Pérez, musicòleg i membre d’Inspiració 2022.

Per connectar-se a aquesta segona trobada online es farà a través de Google Meet i només cal clicar en aquest enllaç a l’hora fixada i s’entra directament a l’acte. Els que es connecten per ordinador només necessiten tocar l’enllaç a la reunió i seguir les indicacions en pantalla per sol·licitar unir-se a la trobada. Els que ho fan per mòbil o tauleta necessiten entrar abans en un compte de Google o de Gmail.

Les dues properes trobades online seran el dijous 25 de juny sobre la salud integrativa i el dijous 9 de juliol sobre sobre l’experiència de la mort en temps de Covid-19. Les dues es portaran a terme a les 19 hores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s